Honorar for samtaleterapi:
900 kr. for 60-90 minutter (i min praksis i Randers)

Honorar for online samtaler:
750 kr. for 60 minutter (på Zoom, Skype, Messenger, WhatsApp eller FaceTime)

Jeg siger nej til klienter, jeg tror, jeg ikke kan hjælpe!

Hos mig er du garanteret 100 % ANONYMITET, da min praksis ligger i min bolig i Randers, i et parcelhus, hvor der kun er dig og mig. Du behøver ikke sidde i et venteværelse og frygte at blive genkendt.

Samtaleterapi

Hvis du drikker for meget

Ofte har man selv en fornemmelse af, at man drikker for meget. Sundhedsstyrelsen opererer jo med genstandsgrænserne 7 for kvinder og 14 for mænd – om ugen – og kommer man over det, er det derfor i sig selv for meget i sundhedsmæssig forstand.

Men begynder det også at gå ud over andre ting i livet end blot helbredet, er det måske på tide at finde ud af, hvordan man kan lægge sine drikkevaner om. Enten ved egen hjælp eller via professionel bistand. Ring og få en aftale om udredning og henvisning til relevant behandlingstilbud – jeg har selv prøvet det meste, så der findes ingen dumme eller forkerte spørgsmål.

Via samtaleterapi hjælper jeg dig med at finde ud af, på hvilket stadie af misbruget du befinder dig. Jeg yder uvildig rådgivning, dvs. jeg har ikke på forhånd præference for den ene eller anden behandlingsform. Det finder vi ud af i løbet af samtaleterapien.

Et rådgivningsforløb strækker sig typisk over 2-3 gange, inden vi sammen har fundet det rette behandlingstilbud.


For pårørende

Mine pårørende forsøgte i en halv snes år at få mig til at søge behandling for mit misbrug, men forgæves. En alkoholiker ved altid bedst selv! – Jo mere de forsøgte, jo længere væk fra dem trak jeg mig. Der findes mange forudsigelige mekanismer i alkoholikerens benægtelse, så hvis du gerne vil hjælpe en pårørende frem til erkendelse, kan jeg lede dig på vej.

Samtidig kan vi også få en snak om, hvad din alkoholikers misbrug har gjort ved dig og din identitet og hvad du kan gøre fremadrettet.

Livskrise

Har du en anden form for livskrise?

Vi kommer ikke igennem livet uden en eller anden form for livskrise. Det er helt naturligt, og det kan forekomme flere gange i løbet af livet. Oftest har vi mest lyst til at lukke øjnene og håbe, at krisen går over af sig selv, men det sker sjældent.

Der er altid en vej ud på den anden side. Jeg kan hjælpe dig med at overskue den nærmeste fremtid, tage dig i hånden og gå vejen med dig, indtil du kan selv igen. Efter et par samtaler er du meget mere afklaret.