Bog: “Kong Alkohol i spadseredragt og høje hæle”

I april 2022 udkom min bog nr. 2, som i realiteten er en revision og udvidelse af min første bog fra 2010.

Hovedbudskabet i bogen er, at det er muligt at få et fantastisk liv efter mange års alkoholafhængighed, hvis man får de rette redskaber.

Du får også en grundig gennemgang af selve sygdomsbegrebet i afhængighed, ligesom den sidste del af bogen giver råd og anvisninger til familien og de pårørende.

Bogen fås som e-bog hos forlaget Saxo, som har udgivet den. Paperback udgaven kan du købe direkte hos mig, og hvis du ønsker den signeret, skriver du det bare i feltet “Note” på betalingssiden.

De 150 kr., bogen koster hos mig, er INKLUSIVE forsendelse med DAO.

E-hæfte “Førstehjælp til alkoholmisbrug”

Uanset hvor og hvornår jeg har holdt oplæg om alkohol og rusmidler i det psykiske arbejdsmiljø, så er jeg efterfølgende blevet ”indhentet” af en eller flere tilhørere, der lige vil fortælle, at ”sådan en kollega har jeg også haft”.

De fortæller også, at de ikke anede, hvad de skulle stille op med vedkommende, for de fleste finder det uhyre svært og grænseoverskridende at konfrontere en kollega med et misbrug. Nogle føler det som noget af det værste, man kan tale med en kollega eller en medarbejder om, – meget værre end f.eks. psykisk sygdom, skilsmisse og død.

Dette e-hæfte handler først og fremmest om håndtering af afhængighed, som vi kender den i sygdomsmæssig forstand. Når brug, overforbrug og misbrug er tippet over i decideret afhængighed. Så skal der en smule viden og indsigt til for at kunne håndtere den Dr. Jekyl-Mr. Hyde personlighed, som den afhængige udvikler hen ad vejen.

Det er denne viden og indsigt, jeg med denne anvisning håber at kunne give dig.

Indholdsfortegnelse:

 • Tilrettelæggelse af dit beredskab
 • Hvad du IKKE skal gøre
 • Indsamling af fakta
 • Hvornår og hvordan griber du ind?
 • Samtalens indhold – praktiske råd
 • Selve samtalens afholdelse
 • Vurdering af arbejdsindsatsen

Få disse anvisninger og gode råd for kun 75,- kr. i din inbox om 2 minutter.

Link til bestilling

4 gode pårørendefortællinger

I min nyeste bog “Kong Alkohol i spadseredragt og høje hæle”, der udkom i april 2022, har jeg gengivet nogle af mine succesfulde klientforløb med pårørende.

Jeg har kaldt afsnittene i bogen “Fra min praksis”, – og jeg har naturligvis anonymiseret alle beretningerne.

Nogle af de tilbagemeldinger, jeg har fået fra pårørende, der har læst bogen, er f.eks.:

 • “Åh, hvor var det dejligt at læse, at jeg ikke er den eneste, der har kronisk ondt i maven”
 • “Jeg har altid tænkt, at der ikke var noget at gøre for at få det bedre, – at jeg måtte finde mig i at være i fængsel i mine egne følelser”
 • “Siden jeg har læst andre pårørendes historier, har jeg fået det bedre”
 • “Nu ved jeg, hvor jeg kan gå hen, for at få hjælp”

Jeg har samlet klientfortællingerne i et lille 12-siders e-hæfte, som du kan downloade for det symbolske beløb af 30 kr.

Link til bestilling

Historien om Anonyme Alkoholikere

Jeg bliver ofte spurgt Hvad er det for noget, alt det der AA-halløj?

Og med rette. – Der hersker mange myter og fortællinger om Anonyme Alkoholikere, som overleveres fra generation til generation. Så hvad skal man egentlig tro?

Jeg har skrevet historien til dig, der gerne vil vide mere. Hvordan er fællesskabet startet? Hvor og hvorfor? Samtidig fortæller jeg om mine egne personlige erfaringer med AA, som jeg har brugt flittigt siden 1999, og som har været altafgørende for min gode ædruelighed.

Har du lyst til at læse historien fra én, der selv har været der … så kan du erhverve mit e-hæfte for det symbolske beløb af 30 kr.

Link til bestilling