Nedenfor er angivet eksempler på overskrifter for foredragene:


"Kong Alkohol i spadseredragt og høje hæle"

Foredraget tager udgangspunkt i min egen historie. Hvordan en ganske almindelig pige blev dybt afhængig af alkohol for at få en hverdag til at fungere.

Jeg fortæller også, hvordan mine omgivelser blev revet med i faldet – familie, venner og kollegaer. En behandling i foråret 1999 blev starten på en helt ny og bedre tilværelse som ædru alkoholiker.

Børn i alkoholfamilier

Min søn Tom, f. 1979, og jeg giver i dette foredrag hver vores version af, hvordan livet i en alkoholikerfamilie opleves. Du vil - måske - få mange overraskelser undervejs og få helt ny viden om de traumer, et barn oplever. Samtidig vil du også få indsigt i de behandlingsmuligheder, der findes til voksne børn af alkoholiker. Det er aldrig for sent at få kigget på de dysfunktioner, man har med sig fra sin barndom.

Efter dette foredrag vil du være meget klogere! 


Har du en kollega, der drikker?

I de fleste tilfælde må man bare se magtesløst og bekymret til, mens en kollega kommer længere og længere ud i et misbrug. Simpelthen fordi man ikke har redskaberne til at intervenere, for måske har virksomheden ikke taget stilling via en alkoholpolitik til, hvad der skal gøres.

Foredraget er en appetitvækker til en egentlig temadag eller uddannelse om håndtering af alkohol- og rusmiddelafhængighed i det psykiske arbejdsmiljø.

Se evt. mere under Alkoholpolitik...

 

Tilbagemeldinger

"Vi har gjort brug af Anna Marie i forbindelse med et kursus i håndtering af misbrugsproblemer på arbejdspladsen. Anna Marie leverede et yderst relevant og ikke mindst medrivende program, der gav alle noget at tænke over. Da deltagerne var en blanding af ledere og deltagere fra virksomhedens samarbejdsudvalg og arbejdsmiljøudvalg, var det vigtigt for os, at vi fik input til, hvordan man praktisk håndterer situationer vedr. misbrug eller mistanke om misbrug. Her har Anna Marie en helt unik indsigt og evne til at formidle viden om emnet, som gjorde, at alle gik fra kurset med ny viden i rygsækken."

Mette Wilgaard, HR-ansvarlig, Royal Arctic Logistics A/S